Portugal: Faro

(If this is not your language you can change it through the “Translate” widget in the sidebar)

Week 6

Afgelopen weekend was het druk, maar erg gezellig! Eindelijk kunnen genieten van de “Lanche da Noite” waar ze mij vanaf de eerste dagen op hebben verheugd. En niet één nacht, maar zelfs twee met als derde nacht een ‘saka raton’ afterparty. Wat ik geleerd heb is dat Portugezen houden van eten. De Portugezen waar ik mee werk in ieder geval zeker! Het maakt niet uit hoe laat het is of wat voor een soort horror bevalling er net gebeurd is, eten is hier altijd welkom. De eerste nacht heb ik mini arepitas gemaakt met kaas en tonijnsalade. De tweede nacht heb ik viskroketballen gemaakt en de derde nacht alleen een lege maag meegenomen omdat er nog hapjes over waren van de eerste twee nachten. Super delicious en het verheugen op (al de afgelopen weken) zeker waard!


Later deze week heb ik niet zo’n fijn nieuws ontvangen en ben ik een aantal dagen later voor een paar dagen op en neer gevlogen naar Nederland. Voor de rest van de week heb ik voor in Portugal dus niet veel meer om over te schrijven. Next week better.
IMG_9293

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s