Portugal: Faro

(If this is not your language you can change it through the “Translate” widget in the sidebar)

Week 7

Voor dat Claudia op vakantie is gegaan heb ik mijn 20ste bevalling in Portugal gedaan. Dusss, time for Cake! Dit keer een Bolo de Canela e Maça. Original name: Apple Cinnamon Turn up! Which is a cinnamon turn over cake with apple pieces and raisins in it and apple slices and a lemon & brown sugar sauce on top of it. Of ja, in the bottom, omdat je de cake dus moet flippen. Anywayy, it was delicious and Claudia was happy!


Deze week ben ik lid geworden van de surfclub hier. Ik kan nu elke week meedoen met de vaste groepen als club member. Vrijdag gelijk voor het eerst geweest in groep. Super mooie ochtend met veel stroom en veel Foam. Lesson of the day: “The Foam is our Friend”. In andere woorden, ik heb veel foamies gesurfd.


In other news.. I found the Cat Lady! Ik heb er nog niet eerder over geschreven, maar vanaf mijn balkon heb ik sinds de eerste week hier telkens een oud vrouwtje gezien die eten klaar legt voor katten in de buurt. Eerst dacht ik zwerfkatten, maar volgens mij zitten er ook katten tussen die gewoon een huis en huisbaas hebben maar een extra hapje willen eten ofzo. Nuno (mijn huisbaas, haha) vertelde dat hij een keer de mevrouw weg zag lopen met zo’n 8 katten achter haar aan. Nou, deze week heb ik dus eindelijk de Cat Lady op camera kunnen vangen (caught on camera?), and in action nog wel. Hoeveel katten er dit keer aanwezig waren kon ik niet bijhouden. Niet omdat ze zo veel waren, maar gewoon omdat ze niet stil stonden.

 

2 thoughts on “The Cat Lady

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s