Portugal: Faro

(If this is not your language you can change it through the “Translate” widget in the sidebar)

Week 10

Ok, dus ik zit hier nu 10 weken en moet al bijna houdoe zeggen tegen de Verloskamers (on the inside I’m already crying). Dan ga ik over naar de MIC voor 4 weken. De MIC staat voor Maternele Intensive Care, maar hier in Portugal komen de vrouwen voor inductie of in de beginnende fase van de arbeid ook daar te liggen. Wanneer de bevalling nadert, de mevrouw in de tweede fase (de actieve fase) van de arbeid zit of wanneer ze een epidurale wenst en minimaal 4 cm ontsluiting heeft mag ze naar de Verloskamers, Bloco de Partos. My Favorite Place. Nu probeer ik extra te genieten van mijn laatste dagen op de afdeling en bereid ik me voor op de next one. Dus alvast een heads-up voor next week: het wordt een jank blog.

Ik loop nog steeds rondjes in Faro op zoek naar lekkere bakkerijen. Deze week the Hitter: Fábrica de Bolos. A pretty known bakery here, waar ik eindelijk the even better known Bola de Berlim heb gegeten. Tip van collega Patricia die nu wel 10 keer gevraagd had of ik er al geweest was. Ja! En het was heerlijk! Op naar nog meer bakkerijen en taartjes.

Deze week veel stage gelopen en weer veel deadlines op komst, dus weer gauw afgerond.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s