My beautiful cousin Stephanie got married! I am so so happy for her, so proud of her and excited to share another testimony of hers with you. Happy readings!


Hi all,

Here I am again with a small but oh so powerful testimony. I want to tell you how my boyfriend and I (now husband) got our wedding date.

This one time, after my boyfriend asked me to get married, I was sitting alone at home thinking about dates for our wedding day and asked God to give me a date. I know I was looking at some pictures and videos from our weekend away for my birthday. And I looked for fun at our hotel room number and it was 1704 and I myself thought “what, no no, too fast if it must be April 17th 2022”, because when I looked at these pictures it was November 2021. In early December I said to my boyfriend that we should sit down to discuss dates. He once said that he would like a date that has something to do with his mother because unfortunately she is no longer with us. His mother passed away on November 8th, which also happens to be my birthday. But we soon decided that that won’t be the date. So we continued to look at other dates and so we sat at the table together. We wrote down different dates, but didn’t immediately come up with one. And then I asked my boyfriend when his mother’s birthday would be, because he wants to do something related to his mother. My boyfriend said April 17th and I kept looking at him like “what did you say, April 17th?”, he said yes. I told him “I’m going to show you something and you’re going to be shocked”. I then showed him the video of our hotel room and he looked at our room number and started crying because April 17th would be his mother’s birthday and he immediately said this will be the date.

And so God has shown us one more time that we are on the right path. We couldn’t have picked a better date as it also happened to be Easter.

With this testimony I want to encourage everyone to leave everything in God’s hands. Trust Him with all your heart and He will show you what is bad or good and whether you are on the right path or not. Be blessed and stay blessed!


Hallo allemaal,

Hier ben ik dan weer met een kleine maar o zo krachtige getuigen. Ik wil jullie vertellen hoe mijn vriend en ik (nu man) aan onze trouwdatum zijn gekomen.

Na dat mijn vriend mij vroeg om te trouwen zat ik een keer alleen thuis aan datums te denken voor onze trouwdag en vroeg ik God om mij een datum te geven. Ik weet dat ik naar een paar foto’s en video’s zat te kijken van onze weekend weg van mijn verjaardag. En ik keek voor de gein naar onze hotel kamer nummer en het was 1704 en ik dacht zelf van wat nee nee te snel als het 17 april 2022 moet zijn, want wanneer ik naar deze foto’s keek was het november 2021. Begin december zei ik tegen mijn vriend dat wij wel moeten gaan zitten om datums te bespreken. Hij zei een keer dat hij graag een datum wilt wat te maken heeft met zijn moeder want die leeft helaas niet meer. Zijn moeder is op 8 november overleden wat ook toevallig mijn verjaardag is. Maar daar waren we al snel over dat dat het niet wordt. Dus we gingen verder kijken naar andere datums en zo zaten we samen aan tafel. Wij schreven verschillende data op, maar kwamen niet direct op één specifieke. En toen vroeg ik aan mijn vriend wanneer de verjaardag van zijn moeder zou zijn, omdat hij dus iets wilde doen wat te maken heeft met zijn moeder. Mijn vriend zei 17 april en ik bleef hem aankijken van “wat zei je, 17 april?”, hij zei ja. Ik zei tegen hem ik ga jou iets laten zien en je gaat schrikken. Ik liet hem toen de video van onze hotel kamer zien en hij keek naar onze kamer nummer en begon te huilen omdat op 17 april zijn moeder jarig zou zijn en hij zei gelijk dit wordt de datum.

En zo heeft God ons nog een keer laten zien dat wij op de goede weg zijn. We konden geen betere datum kiezen want het was toevallig ook Pasen.

Met deze getuigen wil ik iedereen bemoedigen om alles in God’s handen te laten. Vertrouw op Hem met heel je hart en Hij zal jou laten zien wat slecht of goed is en of je op de juiste weg bent of niet. Be blessed and stay blessed!

Stephanie Martina-Rosario

District nurse
Lives in: The Netherlands

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s